ハーブ第19回 サルビア/セージ

Salvia/Sage: Along with basil, oregano, rosemary and parsley,/ sage is one of the most popular herbs in Italian cooking/ and is used in every region./ It is a perennial plant with <031>evergreen oval leaves <031>that are velvety to the touch./ The grey-green leaves contain <032>a fragrant oil <032>that is delicious with white meat like veal, pork and chicken./ Among the most popular ways of using sage/ are with <033>calves' liver <033>sauteed in butter/ and in ravioli or tortellini, along with meat and vegetable and Parmesan./ *tortellini: 具入りショートパスタ
(バジル、オレガノ、ローズマリー、パセリと並んで、セージはイタリア料理ではポピュラーにハーブのひとつで、イタリア各地で使用されます。セージは多年生の植物で、その葉は灰色がかった緑色で、楕円形をしており、すべすべしています。葉は、また、芳香性のオイルを含んでおり、子牛、豚、鶏などの白身の肉の風味を高めます。セージは子牛の肝臓をバターでソテーするときによく使われますし、また、肉・野菜・パルメザンチーズとともにラビオリ(トルテリーニ)にもよく使われます。)
<文法>
<03>_<03>は修飾関係です。すべて後続の<03_>が先行の<03_>を修飾しています。